Vinterns nyheter

Fjäll i alla väderstreck, genuina möten, trivsamt boende och skidåkning när den är som mest njutbar. Nu blir det dessutom mer av det goda!

Tännporten Express & ny skidbacke

Tännporten Express har fått sig en rejäl uppdatering inför vintern. Vi har investerat sju miljoner för att skapa ökad driftsäkerhet. Sittliften har bland annat fått ett nytt elsystem. Vi har byggt ett vindskydd vid toppstationen och en förbättrad avstigningsramp. Vi har utökat snösystemet med 40 % och kommer öppna en ny skidbacke på den östra sidan av liften för att skapa bättre skidåkning.

Fjällöl från Tänndalen

Har du hört talas om Tänndalen Hoppy Lager eller Tänndalen Light Lager? Förmodligen inte, men snart har du...

 

Tänndalen och det lokala bryggeriet, Härjebrygg har bryggt egen öl för törstiga fjällentusiaster. Vår öl bryggs på humle och rent, friskt fjällvatten från Funäsfjällen.

 

Ölen säljs på restauranger i Tänndalen och finns som beställningsvara på Systembolaget. 

Ny restaurang i Hamra

På altanen utanför Ski Lodge Tänndalen har det byggts en stor tältkåta. Tältkåtan har plats för upp till 120 hungriga gäster. I kåtan serveras grillmat och kalla drycker för trötta skid- och snowboardåkare.

Fjällöga

Smakfullt, modernt och 300 nya bäddar i byn Fjällöga.

Coronaanpassningar

kösystem, kontantfri anläggning med mera. Här hittar du mer info om våra coronaanpassningar.

Tryggare bokningsvillkor

Med vårt av- och ombokningsskydd har du alltid öppet köp fram till 7 dagar före ankomst. Det innebär att du kan boka av din resa och få pengarna tillbaka utan att behöva skicka in något sjukintyg. Vid eventuell avbokning återbetalas hela beloppet med undantag för av- och ombokningsskyddet samt en expeditionsavgift på 500 kr.

Ladda Skipass digitalt

Skipass säljs online och över disk i Ski Lodge Tänndalen samt Krokstugan i Tännporten.

 

Nytt för i vinter är att du kan köpa ditt skipass via www.tdidag.com och hämta ut det i en Pick Up Box. Dessa är placerade i Ski Lodge Tänndalen och Wärdshuset Forbonden. Allt du behöver göra är att scanna din QR-kod som du fick när du genomförde köpet.

 

Utanför Ski Lodge Tänndalen, Buskvallen Café och Krokstugan finns betalterminaler. Du köper ditt skipass direkt i terminalen och betalar enkelt med ditt kreditkort.

 

Erbjudanden

Vårskidåkning till 2 maj

Vårskidåkning i solsken och två lägenheter till priset av en!

Vinterpepp!