Partners

Huvudpartners

Vi tror på att arbeta aktivt med våra samarbetspartners för att skapa mervärde och affärsnytta för båda parter. Tillsammans tar vi fram lösningar som passar just ditt företag.

 

För ytterligare information, är ni välkomna att kontakta: 

Nicklas Lind

072-72 77 090 
nicklas.lind@gronklittsgruppen.se

Seat

Tillsammans med vår samarbetspartner SEAT erbjuder vi provkörning av SEATs senaste modeller under hela året. För bokning och mer information, besök oss i Hamra Sportshop.

Dalarnas Försäkringsbolag

Som bank och försäkringsbolag tar Dalarnas Försäkringsbolag hand om hela ekonomin för privatpersoner och företag i Dalarna. Med personlig service på sju kontor i länet ger de trygghet och goda råd till deras kunder.

XL-BYGG

XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kollegor i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

Mondelez

Mondelez International är en amerikansk livsmedelskoncern som äger samt förvaltar varumärken, främst innefattande branscherna choklad, kaffe och livsmedel. Mondelez förfogar över välkända varumärken som Milka, Oreo och Marabou.