Skiduthyrning

Alltid nyvallat och nyslipat!

Fördelarna med att hyra utrustning på plats är många och vi är stolta över att ha ett av Sveriges bästa och bredaste utbud på hyrutrustning.

 

Tel: 0684-155 10. E-post: shopen@tanndalen.com

Boka skidhyra

10 % onlinerabatt på skidhyra.

Hyr rätt utrustning!

Nedan hjälper vi dig att hitta vilken utrustning som passar just dig!

Alpin skidutrustning

Nybörjare

Detta skidpaket passar dig som inte åkt tidigare och vill ha en lättsvängd utrustning. Dessa skidor är inte lika vridstyva som de mer avancerade skidorna, vilket gör dem är lättare att hantera. I paketet ingår skidor, pjäxor, stavar och hjälm.

Medelgod

Detta skidpaket passar dig som har åkt skidor tidigare. Skidorna i medelpaketet är mer vridstyva än nybörjarskidorna, men kräver inte lika mycket av åkaren som de mer avancerade skidorna gör. I paketet ingår skidor, pjäxor, stavar och hjälm.

Avancerad

Skidpaketet för dig som vill ha de bästa skidorna på marknaden. Du är bra på att åka, men behöver inte vara expert. Du får den bästa kvaliteten och den bästa åkupplevelsen med toppmodeller från våra märken. I paketet ingår skidor, pjäxor, stavar och hjälm.

Längdutrustning

Klassiskt

För dig som vill åka klassiskt i skidspåren har vi både vallningsfria och vallningsbara skidor. I paketet ingår skidor, pjäxor och stavar. 

Skate

I våra 300 km långa längdspår finns också en bit för skateskidorna. Skateskidor finns att hyra i Sportshopen. I paketet ingår skidor, pjäxor och stavar.

Tur

På fjället behöver du bredare skidor med eller utan stålkant. I paketet ingår skidor, pjäxor och stavar.

Snowboard

Kanske dags att hitta en ny utmaning i backen! Vi har brädor för knattar, ungdomar och vuxna. Hyr en hel vecka eller kanske bara prova för en dag.

Tel: 0684-155 10. E-post: shopen@tanndalen.com

 

Guidebyrån

Utforska fjället bortom pister och spår tillsammans med Guidebyrån.

Skidskola - alpint

I Skidskolan i Tänndalen vill vi förmedla glädje och skidåkning bland fjällen.